TINGFINDERIET

Se den flotte gård fra 1832
Det er en gammel gård fra 1832, hvor der bliver holdt loppemarked. Loppemarked foregår i en stor lade, der gør det helt unikt at komme og se de flotte gamle ting. Her kan du blandt andet få mulighed for at købe fx gamle møbler, dåser, porcelæn, gamle billeder, trækasser, ting i teaktræ, og mange andre lækre ting. Der er næsten ingen grænser for hvad de ikke har af spændende ting i butikken.

Masser af genbrug
Stort udvalg af genbrug, som har liv og sjæl med sig. Hvis du går op i genbrug vil det her sted helt sikkert være en guldgruppe for dig at komme til. Der er 800m2 fyldt med en masse gamle antikke ting, som har brug for et nyt hjem. Tingene er opsat fantasifuldt og inspirerende, for at give dig den bedste oplevelse.

Få gode tips og råd fra Tina
Kom ud og mød Tina Koudal, og se hendes flotte butik med utrolig flotte og unikke ting. Går du op i at få gamle ting til at se nye ud, så har du helt klart muligheden her hos Tina, Hun står klar til at hjælpe og vejlede dig, og hun ser frem til at vise hendes sted frem for dig. Hos Tingfinderiet er der noget for enhver smag uanset alder, og Tina skaber en hyggeligt og afslappet atmosfære.

Nøje udvalgte ting til dig
Der bliver løbende fyldt op med nye vare, og tingene som er der er af en god kvalitet, bliver nøje udvalgt. Pris og kvalitet på produktet hænger sammen. Der er en masse gode priser og unikke produkter, så kom forbi og tjek det ud.

Tingfinderiet har åbent fredage, lørdage og søndage fra 13-17, hvor Tina vil stå klar til at inspirere med alle hendes unikke fund.

Afstand fra Salling Camping
Der er 25 km til denne attraktion.

Billeder lånt af Tingfinderiet

http://www.tingfinderiet.com/