THISE MEJERI

Økologi og kvalitet
Thise mejeri, som er ejet af landmændene, har et stort fokus på økologi. De stræber efter at kunne levere et bæredygtigt produkt med høj kvalitet. Her går de ikke på kompromis, og sørger for at mælken bliver skånsomt behandlet. De går meget op i at have respekt for råvaren, hvilket også en af grundene til at Thise mejeri er en e-numre fri zone.

Mælk fra sunde køer
De bruger mælk fra forskellige køer, bl.a. jerseykøernes mælk bliver brugt til syrnede produkter, og de sortbrogedes mælk bliver brugt til Danbo oste. Thises landmænd har på eget initiativ, som de eneste i verden, udfaset para-tuberkulose, som er en meget slem kvægsygdom og befinder sig ved mange landmænd.

Kvalitetsrig smør
Normalt tager det under 5 minutter at fremstille en pakke almindelig smør. Hos Thise mejeri tager det 24 timer. Mejeriet sætter fokus på smøren og kvaliteten af den. Den 24 timers lange proces, gør at Thise mejeri kan fremstille velsmagende og velduftende smør.

Reducerer CO2
Hos Thises landmænd forsøger de også og reducere CO2 udslippet fra de enkelte ejendomme. Alle disse ting ligger uden for regelsættet indenfor økologi, men for Thise handler det om altid at gøre det bedre end godt nok.

Lækre oste fra Thise Mejeri
Thise laver mange lækre oste, og har fokus på at kvalitet og pris skal hænge sammen. Der er en super god og hyggelig stemning i deres butik, hvor de har deres mange økologiske produkter. Der er mulighed for at købe oste og andre specialiteter i deres butik på Mejeriet.

Kom forbi Thise og besøg Ostebutikken
Butikken har åben fra tirsdag til fredag fra 10 – 17, og lørdag fra 8.30 – 12, hvor du har rig mulighed for at se, dufte og smage deres lækre produkter.

Afstand fra Salling Camping
Thise mejeri ligger 8,1 km væk fra campingpladsen.

Billede udlånt af Winnie Pedersen, Thise Mejeri 

Besøg https://thise.dk/