SKIVE TRAV

Oplev suset på Skive trav
Her på Skive trav kan du komme ud og se et travløb med masser af fart og spænding. Skive trav, er en travbane som blev etableret i 1948. Travbanen er 950 meter lang, hvor de mest typiske distancerer 2060 meter og 1600 meter.

Se staldene og nyd den gode mad
Der er mad og drikke tilkøbs muligheder på banen, og der kan både købes pølser, brød og gammel traditionel dansk mad. Det er et super hyggeligt sted, hvor du kan gå mellem staldene og boksene og følge med i hvad der sker og hvordan de sadler hestene op. Du kan her få et spændene indblik i hestene og rytternes hverdag, og se hvordan de forbereder sig på konkurrencer.

Den gode stemning
Det er en helt speciel og god stemning på banen, især hvis man spiller på hestene. Dette giver et kick af adrenalin og spænding, når man sidder og følger med i løbet. Der er gode muligheder for at sidde ned på alle sider af banen, og der er legeplads til de mindste, som er en rigtigt fin og stor legeplads. Her kan forældre trygt sende deres børn hen, mens de selv nyder travsporten.

Skive Travpakken
Hos Skive trav har de valgt at lave Skive Travpakken, som er en pakke for dem som gerne vil have den fulde oplevelse. Med i pakken er der gratis entre, masser af mad og drikke, lynspil og en masse andre spændende ting.

Hvis du synes det lyder som noget for dig, som kom forbi Skive trav til spændende dag, med en masse fart, spænding og fornøjelser. Du kan gå inde på deres hjemmeside og se kalenderen for alle deres løb.

Entre:
Voksne - 30 kr.
Børn ( under 18 år ) - gratis

Afstand fra Salling Camping
Der er 29 km ca. 34 minutter.

Billede er ikke fra skive trav

http://www.skive-trav.dk/