SKIVE HANDEL

Skive Handel oplev i nærheden af Salling Camping
Der sker en masse spændene ting inde i Skive, og i hjertet af Skive har de en masse butikker. Der er noget for alle uanset alder. I Skive er der mange spisesteder og butikker, hvor du kan købe både tøj, sko, smykker, legetøj, madvare, og hvad hjertet ellers begærer.

Parkeringspladser
Der er 1900 gratis parkeringspladser i Skive midtby, som er fordelt på 23 centrale steder i midtbyen.
Man kan bruge sit Skive gavekort i mange butikker i Skive, og hvis man har lyst til at være inde døre, kan man besøge Søndercentret. I centeret er der også en masse butikker til både tøj, makeup, legetøj, sport og indkøbs muligheder og posthus.
Skive Handel arrangerer mange spændende og hyggelige aktiviteter i Skive midtby, gågaden og Søndercentret.

Mange arrangementer for store og små
Skive Handel arrangerer blandt andet Skive by Night i april og september, som tiltrækker mange gæster. Skive har flere arrangementer som fastelavn, arrangementer til søndags åbent, feriebilletten, masser af sommermusik på posthus- og eller rådhustorvet og arrangementer i julen. Der er altid mange spændende aktiviteter i Skive.

Butikker
Der findes et stort udvalg af butikker i Skive som er værd at besøge og få et godt tilbud. Der er noget til enhver smag, som giver en hyggelig tur for familien i Skive midtby.
Restauranter i byen
Skive har også flere restauranter at vælge imellem både i midtbyen og nede ved havnen.
Rigeligt med lækker mad og frisk betjening. Her kan nævnes Restaurant Strandtangen, Det Italiensk bøfhus, Cafe Brogaarden, Cafe Helmuth, En Bid Af Himlen og mange andre.

Markeder
Der afholdes også internationalt marked i Skive i Juni - juli måned, samt bagagerumsmarked hver lørdag i august.
Åbningstiderne hos de forskellige butikker kan varierer, men de fleste har åbent alle hverdage og lørdag. På deres hjemmeside kan du finde den enkelte butiks åbningstider.

Afstand fra Salling Camping
Det tager ca. 30 min i bil der er 26 km til skive by.

Billeder lånt af  Skive Handel

http://www.skivehandel.dk/