SKIVE BADELAND

Skive badeland er en del af Kulturcenter Limfjorden
Hos Kulturcenter Limfjorden findes flere aktiviteter, som Skive BIO, Skive motionscenter, Restaurant Brasserie Bogart og masser af aktiviteter for børn og voksne i Skive Badeland.
Her har hele familien mulighed for at komme ud og hygge sig i et rigtigt godt vandland. Der er ting for både børn og voksen, som et vand legeland til børn, wellness, bølgebassin, vandruchebane og mange andre spændende aktiviteter.

En oplevelse for de små
Skive Badeland er helt sikkert en oplevelse for familien uanset alder. Der er også et dejligt varmtvand bassin til de små, med en lille rutschebane og legetøj de små kan hygge sig med.

For de voksne og lidt større børn
Der et stort jacuzzi til de store og udover det er der et varmtvand bassin, hvor der er mulighed for boblebad. Derudover er der et bølgebassin, et stort bassin og en noget større vandrutschebane. I badelandet er der pæne og rene omklædningsrum, hvor der er skabe til at låse sine private ting inde.
Ønsker du at besøge badelandet med familie eller venner uden at bade, er der mulighed for at slappe af i caféen eller på terrassen.

Mad og drikkevarer
Der er mulighed for at man kan købe mad og drikke var på stedet. Her kan man også holde sin fødselsdag eller andre arrangementer. Du kan fx få et tilbud der hedder vandland, spisning og bio. Børn under 10 år skal være ifølge med en voksen.

Lidt for enhver smag
Du kan nyde alt lige fra sprøde sandwich, lækre burgere og friske salater til en dejlig is eller slik. Der tilbydes også forskellige kaffespecialiteter og meget mere. Du kan spise imens du er iført badetøj, så alt sjov og leg ikke bliver afbrudt af tøjskift. Du kan også spise efter besøget i badelandet, hvor du kan anvende cafeens tør område, som også er et hyggeligt sted, med udsigt over badelandet.

Åbningstider
Mandag – Torsdag: 06.00 – 21.00
Fredag: 06.00 – 19.00
Lørdag, Søn- og helligdage: 07.00 – 17.00

Afstand fra Salling Camping
Der er 30 km ca. 32 min i bil.

Billeder lånt af Skive Badeland

http://kclimfjord.dk/badeland