SIDELMANN DESIGN

Marianne Sidelmann Design oplev i nærheden af Salling Camping
Marianne er så fantastisk dygtig med nål og tråd. Marianne er beklædnings designer og modelkonstruktør, og har været der siden 2005. Hun startede som selvstændig i 2012, og har nu et designværksted, hvor hun syer selskabstøj og hverdagstøj efter mål.

Kollektion
I Sidelmann Design kan man finde en lille kollektion af hverdagstøj i standardstørrelser fra 36 til 48. Nogle gange kan det variere, alt efter efterspørgslen på de forskellige størrelser.

Specialopgaver
Priser på specialopgaver afhænger af opgavens størrelse, og hvilket stof man ønsker. Dette aftales med Marianne, som altid giver dig den bedste pris. Kollektionspriserne ligger fast for hver enkelt model, som det fremgår af Mariannes albums.

Åbent hus
I anledningen af Åbent Hus dagen serveres der kaffe, the, vin med lidt lækkert til, lover Marianne Sidelmann Pedersen. Alle er velkommen til at kigge forbi for, at se værkstedet og høre lidt om, hvad hun går og laver og se nogle af de flotte kjoler i hendes kollektioner.

Kurser
Marianne holder også kurser i design og kreering af diverse tekstiler. Marianne slutter årets undervisning med en jule/indkøbstur med sine kursister. Derfor holder hun lukket en enkelt dag en gang imellem.
Så hvis du har lyst til at deltage og høre nærmere om et kursus, er du velkommen til at henvende dig hos Marianne.

Praktiksted
Marianne er godkendt som praktiksted for VIA University College i Herning.

Ny inspiration fra praktikkanter
Marianne lader sig også inspirere af sine praktikkanter i kraft af deres designer uddannelse, som de tager på VIA University College i Herning (TEKO)
Så hvis design og tekstiler er lige noget for dig, så tag et smut forbi Sidelmann Design, til en dag med kreativitet og inspiration.

Afstand fra Salling Camping
Det ligger i gå afstand fra campingpladsen. 150 meter der fra