SALLING AQUA PARK

Hos Salling Aqua Park er der fokus på læring og unikke oplevelser, så hvis du har lyst til nye eventyr, så er Salling Aqua Park det rette sted for dig.

Spændende oplevelser for dykkerne
Hos Salling Aqua Park kan du komme og opleve et kvalitetsrigt og lærende dykkermiljø. Salling Aqua Park er styret af frivillige, som forsøger at gøre miljøet i fjorden mere spændende for dykkere. De har f.eks. nedsænket minestrygeren ved navnet Stine, en leopard kampvogn ved navn Leo, en lodsbåd ved navn juniorvraget og en stor betongrotte udformet som et sneglehus. Dette er med til at gøre miljøet spændende og lærerigt, både for dykkere, lystfiskere og turister.

Se flere forskellige fisk og skaldyr
I parken er der også blevet nedsat et stenrev, for at kunne skabe skjul og opvækst muligheder for fisk og skaldyr. Kort tid efter de har nedsat stenrevet, er der blevet spottet torsk, og på kort tid har de også set en masse nye arter, som er blevet spottet i området omkring revet. Parken har nu en fast bestand af torsk og sej i parken, og har en række af mange flere spændende arter.

En unik oplevelse for dig
Alle de nye projekter der bliver etablevet her, er et forsøg på at opretholde det gode klima, miljø, og fiskebestande. Der er mulighed for at komme ud at dykke ved de nedsunket vrag, og med egne øjne kan du opleve det smukke resultat, som stadig er ved at blive skabt. Der er mulighed for at få fyldt dine dykkerflasker der, og de frivillige vil gerne hjælpe dig så meget som de kan.

Hvis det lyder som noget for dig, så tag dit dykkerudstyr under armen, og kom forbi til en unik og lærerig oplevelse, hvor du kan komme under vandet og se den super flotte forvandling.

Afstand fra Salling Camping
Der er 18 km ca. 22 min kørsel.

Billede udlånt af Erich Börner, Salling Aqua Park

Besøg https://www.sallingaquapark.dk