Lystfiskeri ved Limfjorden

Den centrale del af Limfjorden er et omfattende system af småfjorde, bredninger, sunde og vige og byder på afvekslende og naturskønne fiskepladser. Øerne Fur og Mors har talrige kendte fiskepladser og med de stejle molerskrænter er rammerne for naturoplevelsen helt enestående til Lystfiskeri ved Limfjorden.

Der kan fiskes i fjorden lige ud for campingpladsen og hel vejen op forbi Junget Øre, og på få minutters kørsel er det muligt at nå mange andre kystpladser.

I Limfjorden er fiskeri efter havørred uden tvivl mest eftertragtet, men der er også mulighed for underholdende fiskeri efter hornfisk og sild.

Som certificeret overnatningssted for lystfiskere tilbyder vi vejledning om det lokale fiskeri, hjælp til køb af fisketegn, rense- og frysefaciliteter mv. 

Hent fiskeguiden lige her

På kortet er kendte fiskepladser i Limfjorden angivet med en streg og et tilhørende nummer. Pladserne på kortet er udvalgt på baggrund af lokale lystfiskeres erfaringer med fiskeriet og pladsernes tilgængelighed.

Du kan finde mere information om fiskeriet i Limfjorden, beskrivelser af de enkelte fiskepladser, fisketips og meget mere på www.havorredlimfjorden.dk eller i guiden “Lystfiskeri i Limfjorden”, som kan købes online eller hos os.

Fisketegn

Hvis du er mellem 18 og 65 år, skal du have fisketegn for at dyrke fiskeri med stang og andre redskaber i Danmark. Fisketegnet kan købes online på www.fisketegn.dk eller vi kan hjælpe dig med det, når du kommer.

Lystfiskeri, Lystfiskervenligt overnatningssted, Salling Camping, Limfjorden, Tæt på Fur, Vand og natur
Lystfiskeri, Lystfiskervenligt overnatningssted, Salling Camping, Limfjorden, Tæt på Fur, Vand og natur

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL

SÅ KONTAKT OS ENDELIGT

Telefon: 97 59 72 99    -    info@sallingcamping.dk