LYBY FRUGT

Friske frugter og lækre produkter er i fokus hos Lyby frugt, hvor du kan komme forbi og plukke bær og smage deres kvalitetsrige produkter.

Lidt historie om Lyby Frugt
Lyby Frugt er en frugtplantage, hvor der har været frugtplantage siden slutningen af anden verdenskrig. Frugtplantagen er cirka 10,5 hektar, og her kan man købe super lækre frugter i deres butik. Du kan købe både, æbler, blommer, pærer, jordbær, honning, æblemost, æblesnaps og meget mere.

Pluk selv jordbær
I Jordbær sæsonen har du også mulighed for selv at komme ud og plukke nogle lækre jordbær. En af jordbærplukkerne vil stå klar og tage varmt imod dig. Med et smil vil vi vise dig en række jordbær, hvor der er en masse af de skønne røde bær, som kan plukkes i dejlige omgivelser. Lybyfrugt stiller gratis bakker til rådighed, men du skal være meget velkommen til at tage dine egne spande eller skåle med.

Stort varieret frugtudvalg
Der er mange forskellige arter af alle frugterne, og de går meget op i at kvaliteten skal være i orden. Det er en god smag, og kvalitetsrige bær som sælges i plantagen. De har en super hyggelig butik i plantagen, hvor der er mulighed for at købe en masse lækkerier med hjem.
Her kan nævnes blommer, æbler, pærer, jordbær, honning, æblemost, æblesnaps.

Opskrifter
Vi kan også tilbyde lidt opskrifter på vores website, hvis du f.eks. er på camping i området og ikke lige har taget din kogebog med. Der vil inspirerer med lækre og gode opskrifter, så får du også muligheden for at smage på de opskrifter som vi bedst kan lide at bruge vores lækre bær i:
• Lyby jordbærlagkage
• Moster Gretes æblekage
• Rå æblekage
• Blommekage
• Jordbærsyltetøj
Lyby frugt har åben alle dage fra 09.00 til 17.00, hvor de sælger sæsonens produkter, ud fra de forskellige årstider.

Afstand fra Salling Camping
Det tager ca. 20 min i bil og 17 km væk fra campingpladsen.

Billeder lånt af  Skive Handel

http://www.skivehandel.dk/