GALLERI SALLING

Dansk og udlandsk kunst
Hvis du er til kunst og malerier, så er Salling galleri lige noget for dig. Stedet byder på en masse spændende og inspirerende kunst, med kunstnere fra hele Danmark, og ofte også udlandet. Galleriet er beliggende på en smuk bakketop, med udsigt over Limfjorden og Salling.

Køb et kunstværk
Hos Galleri Salling har du mulighed for at tilkøbe dig kunst. Du kan endda låne værket med hjem, så du lige kan overveje købet. I galleriet kan man finde en række af anerkendte kunstnere, som ligger indenfor naturrelateret billedkunst og figurativ fortællende skulpturer.
Her har du muligheden for at se en masse flot kunst, eller komme på et kunstner kursus.

Galleriets boghandel
Hos galleriet i Salling har de også en boghandel, hvor der kan købes et bredt udvalg af kunstbøger, kunstkort og plakater. I boghandel er der desuden gaveartikler, som keramik, lokale øl og mange andre spændende ting.

Kom til et foredrag hos en af kunstnerne
Der bliver også afholdt arrangementer hvor der fx er foredrag af forskellige kunstnere, musik arrangementer og mange andre spændende ting. På galleriet hjemmeside kan du se datoerne for alle deres forskellige arrangementer.

Cafe
Hos Galleri Salling har de også en café, så du kan nyde en kop kaffe og hjemmebagt kage, imens du fundere over de mange kunstoplevelser. Her har du også mulighed for at fordybe dig i boghandlens mange kunstbøger. Fra caféen kan du nyde udsigten over Harre Vig, Limfjorden, Salling og Mors, med et lækkert stykke kage og varm kaffe.

Hvis kunst lige er noget for dig eller du bare trænger til at opleve noget nyt og spændende, så kom forbi Galleri Salling, og få en inspirerende og spændende kunstoplevelse.

Åbningstider
Galleriet har åben alle weekender og helligdage fra 11 – 16, og kan have åbent andre dage efter aftale.

Afstand fra Salling Camping
22 min i bil 17 km

Billeder lånt af  GALLERI SALLING

http://www.gallerisalling.dk/