GALLERI DA WINTI

Oplev Galleri Da Winti i nærheden af Salling Camping
Kunst, mad og musik er i fokus i Galleri Da Winti 700 m2 store nyrenoverede og unikke lokaler. Er du til kunst & musik er det her helt sikkert lige et sted for dig. Her har du mulighed for at få noget at spise og drikke i deres fine cafe, hvor de tilbyder lette frokostretter, drikkevarer og hjemmebagt kage.

Værkstedet
Værkstedet er en 5 m høj bygning på 300m2, hvor der her er der mange forskellige snedkermaskiner, høvlebænk, og opvarmet atelierer. Dette er et sted som kan benyttes af kunstmalere efter aftale med Herman.

Oplev de mange aktiviteter
Hos Galleri Da Winti har de mange aktiviteter, som deres café, kunstsen, værkstedet og mange andre spændende arrangementer. Der bliver f.eks. udviklet kunstprojekter hos galleriet, hvor der er en bolig som kunstnere kan leje inde i byen. Det er et ny renoveret landhus på 150 m2, med tv og internet, opvasker og vaskemaskine i huset.

Galleriet kan også udlejes til fester og møder
Galleriet er det oplagte valg til en række af private arrangementer, da målet med Da Winti er at gøre det til et enestående mødested. Fester, konfirmationer, bryllupper og meget andet, kan afholdes i galleriets super lækre lokaler, og som passer til både store og små arrangementer.

Tilholdssted for kunstnere
Da Winti har været og er et naturligt tilholdssted for forskellige kunstnere siden 2013, da kunstnerne har plads til at udfolde sig kreativt her. De har mulighed for at overnatte, og kan derved arbejde videre med deres spændende projekter, som du kan komme ud og opleve.

Overnatning og mad og drikkevarer
Hvis du har lyst til at besøge Kunstgalleriet, så kom forbi os hos Salling Camping. Vi udlejer hytter og har plads til campingvogn, autocamper og telt. Vi kan sørge for mad, drikkevarer og godt humør. Vi står altid klar med et smil, og giver med glæde informationer om andre spændende oplevelser i området.

Afstand fra Salling Camping
7 min i bil 4.9 km

Billeder lånt af  Galleri Da winti