Campingpladsen

Salling Camping er en fredfyldt familiecampingplads, som befinder sig i Sallings skønne naturområde nær Fur.

Pladsen oser af fred og ro. Du kan næsten altid finde læ og en hyggekrog. Stor legeplads med hoppepude, klatretårn og forskellige gynger. Petanquebane, boldbane og et hus med indendørsaktiviteter, så som bordtennis, play station og legehjørne samt plads til fællesspisning.

Desuden har vi løbende forskellige aktiviteter. Bl.a. kræmmermarked, kreative dage, børneunderholdning, harmonikatræf, mv. ligesom vi også gerne tænder grillen eller laver bål.

Hytteudlejning

Nyhed 2021 –  alle hytter har nu eget toilet.

6-pers. hytter

Hytterne har plads til 6 personer, og indeholder 1. sal med dobbeltseng og 2 madrasser, samt dyner og puder. I stuen er der sovesofa, spiseplads, samt køkken med køleskab, komfur m/ovn, kaffemaskine, elkedel, service, gryder og pande samt koldt og varmt vand. Der er god plads til at opholde sig og hytten har endvidere terrasse med havemøbler. Tre af hytterne (nr. 7, 8 og 9) ligger ved siden af legepladsen.

4-pers. hytter

Hytterne har plads til 4 personer, og indeholder 2 rum med 1 køjeseng i hver, samt dyner og puder. I køkkenalrummet er der endnu 1 sovesofa, spiseplads, samt tekøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, elkedel, service, gryder og pande samt koldt og varmt vand. Skal man bruge ovn, har campingpladsen et campistkøkken til fri afbenyttelse . Hytten har endvidere terrasse med havemøbler.

Muligheder tæt på  Salling Camping

Internet m.m.
Mulighed for tilslutning for trådløs Internet.

Stor legeplads
Med flere legeredskaber.  Petanque,  Boldbane, Bordtennis. Mooncars, hoppeborg, hoppepude og svæveban.

Spisning udendørs grill, festsal og friluftkøkken.
udendørs grill, festsal og friluftkøkken.

Afstand til vandet
Limfjorden ligger ca. 800m. fra camping pladsen. Der er mulighed for fiskeri, endvidere for rensning og frysning af fisk på pladsen. Badestrand med badebro.

Cykelture og Vandreture
Forslag til cykelture i område. Rute på mindst 10 km. Ellers gode muligheder i nærområdet til at cykle, gåture, samt vandreture ruten er på mindst 3 km.Vi hjælper gerne med at arrangere vandreture, og cykelture, så du kan blive en oplevelse rigere.

Forskellige aktiviteter

Desuden har vi løbende forskellige aktiviteter

Bl.a. kræmmermarked, kreative dage, børneunderholdning, harmonikatræf, mv. ligesom vi også gerne tænder grillen eller laver bål.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL

SÅ KONTAKT OS ENDELIGT

Telefon: 97 59 72 99    –    info@sallingcamping.dk