CIRKUSFABRIKKEN

Cirkusfabrikken giver plads til forskellighed
Oplev en masse råhygge i cirkuslejrskolen - cirkusklubben - cirkusferien - legelandet og til koncerter. Oplev Cirkusfabrikken i nærheden af Salling Camping.

Sådan blev navnet til Cirkusfabrikken
• 2004 flyttede Cirkus Charlie ind på et nedlagt mejeri på 3600 kvm. i Nordsalling. Her havde de deres vinterbase, hvor der blev indrettet værksteder og træningsfaciliteter.
• 2007 blev Salling Cirkusklub stiftet, så nu blev der også en cirkusskole på stedet. Stedet fik navnet Cirkusfabrikken.
• 2009 flyttede den årlige cirkussommerskole ind på Cirkusfabrikken. Der var en del europæiske deltagere, hvilket ændrede cirkussommerskolen til European Cirkus camp.

Deltag i Cirkusaktiviteter
Hos Cirkusfabrikken i Nordsalling kan du og dine børn opleve en masse spændende aktiviteter. Cirkusfabrikken er et sted med an masse spænding, sjov og leg, som giver dig en familieferie i fest og farver. Sjov og spas kommer i fokus, og der garanteres sjov, latter og glæde.

Du kan optræde for familie og venner
Du kan være en del af et cirkus for en dag, og du får selv lov til at invitere dem som du har lyst til at optræde for, da det jo er din forestilling. Du kan blive oplært i cirkus tricks og få udklædning på, samt blive sminket. Du kan optræde som klovn, cirkusprinsesse, jonglør og mange andre spændende ting.

Meld dig til Cirkus Camp
Hos Cirkusfabrikken har de en cirkus camp hvert år i uge 26, hvor man komme og opleve cirkuslivet i en hel uge. Det er både for øvet og dem som ikke har prøvet det før, og der vil der være instruktører tilstede til at lære dig de forskellige tips og tricks.

Aldersgrænsen på cirkus campen er fra 9 år
Fra 2010 har aldersgrænsen for nybegyndere været 9 år for deltagelse på cirkus campen.
Dette er blevet ændret, for at forbedre og videreudvikle de personer, som allerede har cirkusdiscipliner fra tidligere ophold. Der kommer undervisere fra hele Europa, og cirkusskolen har nogle af de dygtigste undervisere indenfor enkelte discipliner. Da underviserne ønsker at have den enkelte person i fokus, er aldersgrænsen derfor fastsat.

En kreativ ferie for hele familien
Hvis du kunne du tænke dig at komme på cirkusferie, så har du mulighed for at bo/overnatte på Salling Camping med din familie og træne på cirkus campen. De dygtige underviserne er der for at hjælpe dig og din familie, og Cirkusfabrikken er med til at gøre jeres cirkusdrømme til virkelighed.

På cirkusferie får du et fællesskab
Vi spiser sammen, træner sammen og leger sammen. Onsdag er fridag, hvor du kan komme ud og opleve en masse andre spændende ting og aktiviteter i området.
- kontakt Salling Camping for mere info.

Der deltager 30 – 50 personer under cirkusferieopholdet
Cirkusferien starter søndag kl. 15.00 med fælles kaffe, te, saft og kage. Vi snakker om hvad der skal ske i løbet af ugen, og cirkusferien planlægges sammen med deltagerne.

Om fredagen fremviser vi forestilling i cirkusteltet, og efterfølgende holdes der en lille fest for alle deltagerne.
Om lørdagen holdes der en fælles morgenmad, og vi pakker sammen og siger tak for denne gang og glæder os til at se jer igen til nye oplevelser til næste år.

Afstand fra Salling Camping
Der er 4,7 km 5 minutter i bil.

 

Billeder lånt af  Cirkusfabrikken

http://www.cirkusfabrikken.dk